Martha Riemsma Kinderen

Martha Riemsma Kinderen
Martha Riemsma Kinderen

Martha Riemsma Kinderen | Australië, 1999, met een vriend met wie ik daar tijdens mijn studie al een tijd naartoe was gereisd. De vrijheid om ‘s ochtends op te staan ​​en na te denken over wat je wilt doen, fascinerende plekken te onderzoeken om te bezoeken, je spullen in te pakken en op reis te gaan! Elke dag brengt een nieuwe horizon en ik ben altijd benieuwd wat de dag in petto heeft.

Ik vermaak me ook prima met mijn twee zoons van 11 en 13 jaar, buiten in de zon met de weekendkranten en een vers gezette cappuccino. Mijn man (die mij uit de wind houdt) en ik rijden nu bijna twee jaar op onze racefietsen en we fietsen vaak flinke afstanden door het prachtige grensgebied waar we in wonen.

Matthijs van Nieuwkerk en Karin van Nieuwkerk zijn acht maanden geleden officieel gescheiden. Hij vond echter al snel een nieuwe vrouw in zijn leven. Na zijn scheiding van zijn ex-vrouw geeft Matthijs toe dat hij niet had verwacht een nieuwe partner te vinden. “Natuurlijk niet”, zegt de auteur. “Het zou een geweldige groep zijn.” De zaken liepen echter anders.

Hij ontmoette Martha in een café in Deventer tijdens een bezoek aan zijn maatje Eus, en de twee waren op slag verliefd op elkaar. Tijdens zijn interview met VARAGIDS bekent Matthijs dat hij niet had verwacht weer liefde te vinden na zijn scheiding van zijn ex-vrouw Karin.

“Natuurlijk niet”, zegt de auteur. “Het zou een geweldige groep zijn.” Martha werd voorgesteld aan de presentatrice in een koffie in Deventer toen ze ineens voor hem verscheen. “Ik heb haar leren kennen via mijn vriend Eus (Azcan Akyol, red.), die mij aan haar heeft voorgesteld. Ze is hoofdredacteur van Tubantia, een van de tijdschriften waarvoor Eus schrijft.”

Sie können auch lesen  Roel Van Velzen Kinderen
Martha Riemsma Kinderen

Dat Matthijs en Karin op dat moment nog niet zo lang uit elkaar waren, was veelzeggend. “Ik weet niet wat ik er verder over moet zeggen. Zelfs als ik gemakkelijk zou kunnen beweren dat ik hier niet op voorbereid was en er zeker niet naar op zoek was, wat was het doel toen we al samen waren?”

De nieuwe liefde van Matthijs is gearriveerd. Martha Riemsma is een gescheiden moeder van twee tienerzonen die net als Matthijs in de media werkt. Ze is ook gescheiden. Ze is hoofdredacteur van het regionale dagblad Tubantia, dat ze in 2003 oprichtte.

Karin en Matthijs, die inmiddels gescheiden zijn, hebben twee volwassen kinderen: zoon Kees en dochter Jet, die beiden getrouwd zijn. Karin is journaliste die op freelance basis werkt. In 2007 maakte het koppel een tijdelijke scheiding mee. Er waren destijds beschuldigingen van overspel en het gerucht ging dat Matthijs een rokkenjager was.

Over de geruchten in de show 5 jaar later zei Matthijs het volgende: “Hierdoor heb ik mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan.” Ze brachten het onderwerp losbandigheid met mij ter sprake.

Om te drinken, mijn meest vertrouwde metgezel en tegenstander. Dat heb ik natuurlijk moeten leren, want anders kun je niet leven, geen liefdevol en sociaal bestaan ​​hebben in het gezin waar ik deel van uitmaak, en dat was iets wat ik wenste.”

Matthijs en zijn vrouw Karin woonden al geruime tijd apart voordat ze gingen trouwen. Hij woont op de boerderij van zijn familie in de Achterhoek, zij in hun grachtenpand aan de rand van Amsterdam.

Martha Riemsma Kinderen
Martha Riemsma Kinderen

Reply